Další várka vystoupení

(7)

Další vystoupení patřilo kroužku Aerobiku, SVČ Ivančice, pod vedením Petry Šacherové.

A co o svém souboru říká trenérka? Holky  jsou moc šikovné, pilné a usměvavé.Tancování je moc baví.Trénují spolu již druhým rokem každý čtvrtek od 16:00 do 17:00 v areálu SVČ. Dívky se učí základní kroky,držení těla a spolupráci v týmu. Dívky cvičí i step aerobik.

Dále následovala 4 streetdancová vystoupení Taneční školy Novosádovi.

Taneční kurz street dance – Dolní Kounice – mladší děti

Velmi oblíbený taneční styl mezi mladou generací

Street Dance znamená v překladu pouliční tanec. Už to v sobě samo o sobě zahrnuje volný styl, který je základem všech druhů tohoto tance.

Street dance není příliš náročný sport na vybavení. Potřebujete vlastně jen pohodlné oblečení a obuv. Pak už stačí trocha odvahy a nadšení.

Choreografie: Tereza Kopčilová

Taneční kurz street dance – Dolní Kounice – starší děti

Street dance je určen zejména pro mladé lidi, kteří chtějí vyjadřovat své názory a pocity skrze tanec a hudbu. Stejně jako při každém jiném tanci, je i zde důležitý hudební sluch a smysl pro rytmus. Ačkoli mohou být některé prvky náročné na koordinaci, za ten pocit to opravdu stojí.

Choreografie: Tereza Kopčilová

Následující představení patřilo SVČ Ivančice.

Soubor: Aerobik pro malé holčičky

Název skladby: Aerobik pro malé holčičky

Pod vedením Markéty Holé.

Holčičky ve věku 4- 7 let se schází od září tohoto roku ve Středisku volného času Ivančice Zemědělská 2, každý čtvrtek od 15.00.- 16.00 hod. V kroužku aerobiku se neučí pouze kroky aerobiku, ale tančí a cvičí s nejrůznějšími psychomotorickými pomůckami a hrají různé hry.

Galerie k článku