Poslední vystoupení

Právě skončila vystoupení Taneční školy Novosádovi.

Taneční kurz street dance – Hrušovany u Brna

Street dance je určen zejména pro mladé lidi, kteří chtějí vyjadřovat své názory a pocity skrze tanec a hudbu. Stejně jako při každém jiném tanci, je i zde důležitý hudební sluch a smysl pro rytmus. Ačkoli mohou být některé prvky náročné na koordinaci, za ten pocit to opravdu stojí.

Choreografie: Tereza Kopčilová

 

Taneční kurz společenských tanců a zumby – Hrušovany u Brna

Tango je tanec pocházející z Argentiny a Uruguaye. Poté se rozšířil do ostatních částí světa, kde vznikly jeho další styly, včetně toho, který vznikl v Severní Americe a Evropě a který se tančí ve sportovním tanci, kde se řadí mezi soutěžní standardní tance.

Tančí se většinou ve dvoučtvrťovém rytmu a má asi 30 taktů za minutu. Pohyb je rychlý, ostrý.

Zumba- je dynamický ZÁBAVNÝ fitness program, který v sobě spojuje prvky aerobního cvičení a latinsko-amerických tanců. ZUMBA  je založena na principu intervalového kardio tréninku, kde se střídá svižná část s pomalejší a v této kombinaci dochází ke spalování tuků a efektivnímu formování CELÉHO těla.

Cvičí se na úžasnou veselou motivující hudbu, která Vám sama hýbe tělem !!!

Lektorka: Leona Novosádová

A začíná poslední vystoupení Ivančické Bambiriády.

Sdružení pěstounských rodin

Soubor: Holky z Pestrý a Neporazitelný holky

Tanec je náš život. Chceme tancovat, protože nás to baví. Začínaly jsme tancovat již od malička v tanečním souboru Merci, teď se učíme samy. Tanec je pro nás všechno. Tanec je náš koníček. V tanci propojujeme prvky latinského tance, romského tance a prokládáme prvky z hip hopu a street dance.

 

V tanci nás podpořila NZDM Pestrá klubovna, kde jsme mohly tanec nacvičovat. Taky nám klubovna se pomohla přihlásit na toto vystoupení.

 

Bude se jednat o dvě vystoupení

- Holky z Pestrý (Dominika, Sára, Diana a Maruška) zatancují latinsko-romský tanec

- Neporazitelný holky (Maruška a Erika) zatancují tanec s prvky hip hop a street dance