Sobotní odpoledne

DSC_0578

Po polední pauze probíhá poslední ukázka tréninku Judo Dolní Kounice.

 

Současně také začal poslední blok pódiových vystoupení.

 

Dům rytířských ctností

Charakteristika organizace: Věnujeme se dětem i mládeži, studentům i dospělým. Na základě staletých tradic se věnujeme výuce šermu a rozvoji evropských bojových umění, a to cestou jejich scénického ztvárnění, využití pro sebeobranu a také jako podkladu pro sportovní disciplíny. V řadě oblastí doplňujeme a prolínáme existující obory, jako je divadlo, fitness, bojové sporty, bofry a LARP, historický šerm, tanec, lukostřelba a řada dalších činností. Jsme tu pro širokou veřejnost. Pro každého se snažíme být zdrojem zábavy a relaxace, pro některé zdrojem vzdělávání a pro odborníky zdrojem nových rozhledů a platformou pro vzájemné sdílení zkušeností. Pro všechny tyto cíle budujeme ve Starém Lískovci v Brně stálou šermírnu se zázemím.

Vystoupení: Sherlock Holmes zasahuje, aneb sebeobrana nejen pro gentlemany.

 

Následovalo 6 vystoupení SVČ Ivančice.

Gloomy Knock („prťata“)

 Hotel Transylvánie

Skupina Gloomy Knock existuje již 5. rokem, ale každým začatým novým školním rokem přibíráme nové a nové děti. Naše tréninky bývají vždy srandovní, ve všech dětech je plno energie, písnička je z pohádky Hotel Transylvánie, kterou mají všichni rádi.

Hotel Transylvánie: Účinkovat bude pan Drákula, dcera Drákulová, Frankenstein, Mumie, Kostlivec a další.

 

 

Gymnastika pod vedením Simony Chabinové.

 

 

Gloomy Knock (mládež)

C´mon, move it

Skupina Gloomy Knock existuje již 5. rokem, ale každým začatým novým školním rokem přibíráme nové a nové děti. V našem souboru tancují jen dívky, ale přivítali bychom i kluky s chtíčem k tanci. Mezi naše úspěchy patří například IV. mezinárodní festival v Praze, kde jsme si vybojovaly úžasné 3. místo.

 

 

Gloomy Knock (junioři)

Monster Hight

Skupina Gloomy Knock existuje již 5. rokem, ale každým začatým novým školním rokem přibíráme nové a nové děti. V téhle věkové kategorii tancují nejen dívky ale i dva odvážní kluci. Tohle je naše druhé vystoupení, ale už s druhou choreografií.

 

Aerobic pod vedením Petry Šacherové.

 

Zumbatomic pro děti od 3 do 7 let

Zumbatomic je program vytvořený přímo pro děti. Vede je ke koordinaci pohybu rukou a nohou, disciplíně, sebevědomí a týmové spolupráci. Svou hravostí jim dodává energii a zábavu tak, že si ani nevšímají, jak zlepšují fyzickou kondici a pohybově se zdokonalují.

V dnešní ukázce můžete vidět taneční styly jako je cumbia, merengue a směs latinsko-amerických prvků na hudbu speciálně pro Zumba fitness. Ukázka bude v podání dětí od 3- 7 let pod vedením vyškolené instruktorky Terezy Bystričanové.

Galerie k článku