Neděle – a jedeme dál

DSC02551

(Ostrava 25.5.2014) Máte-li v ruce Bambi pasy, neznamená to, že vás s nimi pustí celníci přes jakoukoli hranici. Do Bambi pasů dostávají děti už od pátku v nejrůznějších prezentačních stáncích razítka, za která pak mohou dostat zajímavé ceny. Je tomu tak i v neděli, poslední den Bambiriády. Počasí na všechny u Koliby vedle Bělského lesa lstivě mrká, protože zatímco ráno to vypadalo, že bude takřka zaručeně pršet a jeden by si na to skoro vsadil, o něco později se mraky někde vypařily a pak nastala houpačka. Jednou se to zhouplo k mrakům , pak ke sluníčku, o něco později k trošce větru, pak zase k mrakům a ke sluníčku…

Návštěvnící naštěstí správně uvěřili, že pršet nebude, a znovu zaplnili bambiriádní louku ve velkém počtu. Předchozí den, v sobotu, se zde objevilo hned šest tisíc návštěvníků, na dnešní součty si ještě počkáme, do konce je ještě dost času. Děti si mezitím mohou vyzkoušet elektrické obvody u debrujárů, zabubnovat u stánku Centra meditace a relaxace Mantra nebo si zasoutěžit s oddílem A-TOM.

V jedenáct hodin dopoledne skončil doprovodný program, akce končí až ve dvě. Takže nezdržovat se, pojďme jestě ke stánkům! (LuK)

Galerie k článku